Advertisement

Morutan Galatasaray / Galatasaray transferde gözünü Olimpiu Morutan'a dikti / Galatasaray yönetimi, alexandru cicaldau transferinden sonra bir başka rumen oyuncu olimpiu morutan'ın peşine düştü.

Morutan Galatasaray / Galatasaray transferde gözünü Olimpiu Morutan'a dikti / Galatasaray yönetimi, alexandru cicaldau transferinden sonra bir başka rumen oyuncu olimpiu morutan'ın peşine düştü.. Morutan, galatasaray'a giderse büyük bir adım olur. Bu görüşmeyi başkan burak elmas da doğrulamıştı. Çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa. Esasen, morutan da galatasaray'a gitme niyetinde. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı.

Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Bu üç takımın yakın ilgisine rağmen morutan yarışında avantajlı olan takımsa oyuncuya galatasaray ile birlikte daha önce ilgi gösteren portekiz temsilcisi porto. İlk iki maçta kötü oynadım ki gigi becali bonservisimi ucuzlatsın. Galatasaray'ın morutan'ı alacak parası var ama onu transfer etmek isterler mi bilmiyorum. Galatasaray'ın morutan'a bir ilgisi var.

Olimpiu Morutan Galatasaray'da
Olimpiu Morutan Galatasaray'da from img3.aksam.com.tr
Çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa. İşte morutan'ın sosyal medyada gündem olan o müthiş golü. Şu anda biten bir şey yok. Bu görüşmeyi başkan burak elmas da doğrulamıştı. Morutan, galatasaray'a giderse büyük bir adım olur. Ayrıca morutan da galatasaray'da oynamak istiyor. Bonservisimin düşmesi için önceki maçlarda kötü oynadım. Süper lig takımlarından galatasaray, 22 yaşındaki genç yıldız olimpiu vasile moruţan'ı yeniden yüksek bonservis bedeli ile askıya alınan morutan için kiralama yoluna gidileceği iddia edildi.

Şu anda romanya'dan bir oyuncunun galatasaray'da oynayabileceğini sanmıyorum.

22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekiple ilgili gelen soru üzerine galatasaray'a transfer. Esasen, morutan da galatasaray'a gitme niyetinde. Türkiye, galatasaray'ın steaua bükreş formasını giyen olimpiu morutan'ı gündemine aldığını takvi̇m'den öğrendi. Süper lig takımlarından galatasaray, 22 yaşındaki genç yıldız olimpiu vasile moruţan'ı yeniden yüksek bonservis bedeli ile askıya alınan morutan için kiralama yoluna gidileceği iddia edildi. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı. Çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Morutan, galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri mutluluk verici. Galatasaray, geçtiğimiz sezon beşiktaş formasıyla 8 gol 18 asist yapan ghezzal için devreye girmişti. Galatasaray'la adı güçlü bir şekilde geçen 22 yaşındaki rumen orta saha olimpiu morutan, galatasaray'ın kendisini transfer etmesinden memnuniyet duyacağını ifade etti. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray'ın romanya pazarındaki çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor.

Fcsb kulübünün transfer döneminin gözde futbolcusu olimpiu morutan, romanya'da pro sport'a verdiği röportajda galatasaray'la ilgili konuştu. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, galatasaray'ın ve fatih terim'in ilgisinin olduğu doğru. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vultutar, gazeta sportulor'a:

Galatasaray will take action for 'New Hagi' Olimpiu ...
Galatasaray will take action for 'New Hagi' Olimpiu ... from mbsoccerevents.com
Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Gazeta sporturilor'a konuşan florin vulturar. Galatasaray yönetimi, alexandru cicaldau transferinden sonra bir başka rumen oyuncu olimpiu morutan'ın peşine düştü. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Bonservisimin düşmesi için önceki maçlarda kötü oynadım. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor.

22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekiple ilgili gelen soru üzerine galatasaray'a transfer.

Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi. Türkiye, galatasaray'ın steaua bükreş formasını giyen olimpiu morutan'ı gündemine aldığını takvi̇m'den öğrendi. Gazeta sporturilor'a konuşan florin vulturar. Kanalımızda galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe, trabzonspor, başakşehir, ve süperlig deki daha bir çok takımın transfer haberleri. Galatasaray'ın morutan'ı alacak parası var ama onu transfer etmek isterler mi bilmiyorum. Şu anda biten bir şey yok. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Bu görüşmeyi başkan burak elmas da doğrulamıştı. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Galatasaray'ın psv karşısındaki mağlubiyeti sonrasında ardı arkası kesilmeyen süratli ayrılıklar ve transferler gerçekleşiyor. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi.

Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi. Son dakika galatasaray transfer haberleri. 22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekiple ilgili gelen soru üzerine galatasaray'a transfer. Morutan, galatasaray'a giderse büyük bir adım olur. İşte morutan'ın sosyal medyada gündem olan o müthiş golü.

İşte Galatasaray'ın Morutan için yaptığı teklif - Sporx Galeri
İşte Galatasaray'ın Morutan için yaptığı teklif - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Galatasaray'la adı güçlü bir şekilde geçen 22 yaşındaki rumen orta saha olimpiu morutan, galatasaray'ın kendisini transfer etmesinden memnuniyet duyacağını ifade etti. Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Ayrıca morutan da galatasaray'da oynamak istiyor. Esasen, morutan da galatasaray'a gitme niyetinde. Türkiye, galatasaray'ın steaua bükreş formasını giyen olimpiu morutan'ı gündemine aldığını takvi̇m'den öğrendi. Galatasaray'ın romanya pazarındaki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu görüşmeyi başkan burak elmas da doğrulamıştı. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor.

22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekiple ilgili gelen soru üzerine galatasaray'a transfer.

Olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, galatasaray'ın ve fatih terim'in ilgisinin olduğu doğru. Bu görüşmeyi başkan burak elmas da doğrulamıştı. Olimpiu morutan, 22, romanya fcsb, 2018'den beri on numara piyasa değeri: Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Rumen yıldız cicaldau ile sözleşme imzalayan galatasaray bir orta saha transferi daha istiyor. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Şu anda romanya'dan bir oyuncunun galatasaray'da oynayabileceğini sanmıyorum. Morutan, galatasaray'a giderse büyük bir adım olur. Kanalımızda galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe, trabzonspor, başakşehir, ve süperlig deki daha bir çok takımın transfer haberleri. Ayrıca teklifleri net olarak açıklamam doğru olmaz. Süper lig takımlarından galatasaray, 22 yaşındaki genç yıldız olimpiu vasile moruţan'ı yeniden yüksek bonservis bedeli ile askıya alınan morutan için kiralama yoluna gidileceği iddia edildi.

İlk iki maçta kötü oynadım ki gigi becali bonservisimi ucuzlatsın morutan. Sarı kırmızılı ekip iddialara göre fcsb'den oyun kurucusu olimpiu morutan (22) ile de ilgileniyor.

Posting Komentar

0 Komentar